Gå til indhold
Hurtig levering:

1 dags levering tilgængelig

Sikker Online Betaling

Kredit- und Debitkarten + PayPal

Livstidsgaranti

Garanteret 5-Stjernet Kvalitet

Returneringer

Vores returpolitik

Alle vores produkter leveres med en ubesværet 30-dags pengene-tilbage garanti. Dette betyder, at hvis du er utilfreds med dit køb uanset grund eller blot har ændret mening, kontakt os da via e-mail, så vil vi glædeligt hjælpe dig.

Defekte produkter

Alle vores kompatible og genfremstillede patroner leveres med en 24-måneders garanti og originale patroner med en 12-måneders garanti. Ved det usandsynlige tilfælde, at vi ikke kan hjælpe med at løse problemet, udskifter vi enten varen gratis eller tilbyder fuld revision inklusiv eventuelle yderligere portoomkostninger, du muligvis har betalt.

Printerpatroner indeholder en mikrochip, som registrerer antal udskrevne sider og mængden af blæk der er blevet brugt. Returnerede varer der viser sig at være brugte, saboteret eller produkter, der ikke viser den beskrevne fejl, er ikke berettiget til ombytning, kredit eller refusion. Hvis du oplever et problem med udskrivningskvaliteten, se da venligst din printermanual og følg instruktionerne for dens rengøringsprocedure, før du kontakter os.

Forkert vare købt / Ændret mening

Hvis du har købt et forkert produkt eller har skiftet mening, bedes du give os besked inden for 30 dage. Forudsat at varen er uåbnet og i stand til at sælges igen, tilbyder vi at bytte den konkrete vare eller give fuld refusion. I dette tilfælde har vi ikke mulighed for at refundere yderligere porto, du muligvis har betalt.

Send varer tilbage

Vi accepterer ikke varer der sendes tilbage til os uden et gyldigt returneringsnummer. I tilfælde af at et produkt skal sendes tilbage til os, kontakt da venligst vores kundeserviceteam, så vil de glædeligt guide dig igennem processen.

Returnér venligst ikke produkter i den genanvendelige plastikkonvolut der muligvis var inkluderet i din pakke. Varer sendt til vores genbrugscenters adresse behandles som genbrug, og er derfor ikke berettiget til ombytning, kredit eller refusion.

Refusioner

Det kan tage op til fjorten dage at udstede enten ombytningen, kredit eller refusion; de fjorten dage starter fra den dag varerne modtages af vores varehus. Vi forbeholder os retten til at udstede en refusion via en check.