Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik

Hos Patroner.dk bruger vi det nyeste inden for sikker serverteknologi for at sikre, at alle personlige og transaktionsinformationer er beskyttede efter højeste standard. Vi gør aldrig dine personlige oplysninger tilgængelige for nogen andre til markedsføringsformål, selvom vores repræsentanter muligvis har dine data, så dine detaljer og/eller din ordre kan behandles og/eller din konto kan opretholdes.

Når du afgiver en ordre, skal vi indsamle informationer fra dig, for at kunne behandle din ordre hurtigt og effektivt. Når du indtaster dine oplysninger, bliver de krypteret og sendt til os ved hjælp af en sikker server (SSL). Du vil se en hængelås eller et nøgleikon i hjørnet af dit browservindue der indikerer, at der er oprettet en sikker SSL-krypteret forbindelse.


Vi har brug for at vide dit navn, adresse og betalingsoplysninger, så vi kan behandle din ordre.

Vi har brug for dit telefonnummer og din e-mail, så vi kan kontakte dig i tilfælde af problemer med din ordre.

Vi sender ikke uopfordrede kommercielle e-mails (UCE/spam) til personlige e-mails, og alle korrespondancer ved marketing e-mails inkluderer instruktioner til fravælgelse eller afmelding.

Alderskrav

Du skal være 18 år eller ældre for at benytte denne hjemmeside. Hvis du er yngre end 18, må du kun bruge denne hjemmeside under opsyn af en forælder eller værge.

Cookies

Når du besøger Patroner.dk, gemmes en cookie, der gør det muligt for os at præsentere dig for reklamer på andre hjemmesider baseret på hvilke printere og patroner du kigger på. Ingen personlige oplysninger bruges eller deles ved denne proces.

E-mails fra Patroner.dk

Vi ønsker at holde dig opdateret med nyheder og information omkring, hvad der sker på hjemmesiden Patroner.dk, men dette gør vi kun via e-mail, hvis du abonnerer på vores mailingliste (også kaldet vores nyhedsbrev og "opdateringer om Patroner.dk"). Du kan tilføje dig selv til vores mallingsliste ved at handle hos os og vælge muligheden for at tilmeldes vores liste. Hvis du vil afmeldes vores mailingliste, skal du klikke på linket for afmelding i sidefoden af de promoveringsmails vi sender dig, eller logge ind på din konto på vores hjemmeside og afmelde dem derfra. Bemærk venligst at anmodningen om afmelding kan tage op til syv dage før den træder i kræft.

Acceptering af ordrer

Vi forbeholder os retten til at annullere eller afvise ordrer.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Alle billeder og specifikationer på vores hjemmeside er kun vejledende. Fra tid til anden ændres producentens specifikationer uden varsel. Egentlige produkter kan variere fra det, der vises på vores hjemmeside. Vi kan ikke påtage os ansvaret for typografiske fejl, trykfejl, undladelser eller ændringer i specifikationen. Hvis du er i tvivl om et aspekt af et produkt, bedes du kontakte vores salgsteam inden købet foretages.