Gå til indhold
Hurtig levering:

1 dags levering tilgængelig

Sikker Online Betaling

Kredit- und Debitkarten + PayPal

Livstidsgaranti

Garanteret 5-Stjernet Kvalitet

100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti

 

På Patroner.dk ønsker vi, at du er helt tilfreds med de produkter, du køber hos os. Vi tilstræber os at sikre, at vores produkter og tjenester baner vejen indenfor vores industri og tilbyder de bedste tilgængelige værdier.

 

Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, du har købt hos os, bedes du kontakte os straks, så løser vi problemet.

 

Livstidsgaranti På Alle Patroner

 

Alle vores printerpatroner er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder, hvorfor vi derfor er sikre nok til at bakke op med en livstidsgaranti.

 

 

Refusionsret på 30 dage

 

Vi tilbyder en 100% garanti uden problemer, hvilket betyder, at hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb, tilbyder vi en refusion op til 30 dage efter din bestilling.

 

 

Refusionsrets Garanti

 

Hvis din printer fejler, og du ikke længere har brug for patroner, som du har købt hos Patroner.dk inden for de sidste tolv måneder, garanterer vi, at vi køber dem tilbage, hvis de er ubrugte og uåbnede.

 

 

I nogle tilfælde vil vi købe patronerne tilbage, selvom du har åbnet den ydre emballage - kontakt os for at spørge om vilkår og betingelser.

 

 

Laveste pris - Garanti

 

Vi kontrollerer vores priser hver dag og stræber efter at have de laveste tilgængelige priser.

 

 

I det, usandsynlige, tilfælde af, at du finder den samme vare billigere hos en anden onlineforhandler inden for syv dage efter dit køb, refunderer vi prisforskellen.

 

 

For at indgive en anmodning under denne garanti, bedes du kontakte os med et link til den pågældende vare sammen med dit ordrenummer.

 

 

Varerne skal være identiske, på lager og tilgængelige på samme vilkår som Patroner.dk. Forhandleren skal være en dansk momsregistreret virksomhed, der kan kontrolleres på deres egen hjemmeside.