Gå til indhold
Hurtig levering:

1 dags levering tilgængelig

Sikker Online Betaling

Kredit- und Debitkarten + PayPal

Livstidsgaranti

Garanteret 5-Stjernet Kvalitet

Bestilling

Priser

Vores priser kontrolleres regelmæssigt, og vores konkurrenters priser overvåges for at sikre, at vi er konkurrencedygtige. Derfor bemærker du muligvis prisudsving på vores website fra tid til anden.

Markedet styrer ligeledes vores priser, og vi forbeholder os derfor retten til at ændre priserne uden varsel. Prisen der vises i din kurv, er den pris, du betaler for varerne, når du bestiller; prisen for din ordre ænders ikke efter du har afgivet den.

Alle varer på vores side er prissat i danske kroner (DKK), og du vil blive faktureret i kroner (DKK). Kroner (DKK) er ikke din valuta. Beløbet du betaler varierer, afhængigt af tidspunktet hvor din transaktion behandles. Når du har afgivet din ordre hos os, modtager du et ordrenummer. Vi sender din kvittering sammen med din ordre. Opbevar venligst dit ordrenummer og din kvittering sikkert til fremtidig reference.

Moms

Vores priser der vises på vores hjemmeside, er inkluderet moms, der hvor det er relevant. Ordrer der sendes til virksomheder inden for EU, kan vurderes ”zero-rated”, hvis et momsregistreringsnummer er angivet. Vi råder dig til at bestille via. telefon, e-mail eller fax, hvis dette gælder for dig.

Betalingsmetoder

Vi accepter følgende betalingsmetoder

PayPal, Visa kredit- eller debetkort, MasterCard kredit- eller debetkort, Apple Pay, Google Pay & American Express.